Xado 30027 AtomEX diesel részecskeszűrő (DPF) tisztító, 250ml

5.185Ft

Eltávolítja a koromrészecskéket a DPF szűrőből
Tisztítja a dízel részecskeszűrőt beépített állapotban
Az adalék kompatibilis minden diesel üzemanyaggal
Olyan diesel motorok esetén is alkalmazható, ahol automatikus DPF szűrő tisztítás is van
Különösen hatásos kezdeti- és közepes eltömődés esetén is

Cikkszám: xado_30027 Kategóriák: , , ,

Leírás

Ha az autóját elsősorban városban használja és rövidebb távolságokat tesz meg, akkor a részecskeszűrőn sokkal nagyobb mértékben keletkeznek lerakódások. Ennek következtében csökken a motor teljesítménye és nő a fogyasztása. A keletkező lerakódások eltávolításához a részecskeszűrőt időszakosan tisztítani kell. A rendszeres tisztítás meghosszabbítja a DPF szűrő élettartamát.  Az AtomEX diesel részecskeszűrő tisztító nemcsak tisztítja a részecskeszűrőt, hanem védelmet is biztosít a további lerakódásokkal szemben.

Rendkívül hatékony szer, amely alkalmas a dízel részecskeszűrő szétszerelés nélküli tisztítására (a jármű üzemelése során).
Égést javító katalizátorokat tartalmaz, amelyek biztosítják a könnyű égést, és eltávolítják a koromrészecskéket a szűrőből.

Adagolás
1 palack (250ml) 40-60 liter üzemanyaghoz

Használata:
Első alkalommal intenzív DPF szűrőtisztítás  és -regenerálás: Öntse a szükséges mennyiségű adalékot a jármű üzemanyag tartályába tankolás előtt.
Hajtson legalább 50 km-t, ez alatt gyakran növelje a fordulatszámot (2500-3000 ford./min) legalább 30 másodperces időszakokra.

Megelőzés céljából a szer használata 5000 km-ként javasolt!

kvb_xado_30027